Сильна книга

2005

Модератори: Лариса, Лексі

Сильна книга

Повідомлення Рибина » Пон січня 26, 2009 4:42 pm

То є найкращий витвір Ірен, так кажуть люди, за ним вже знято фільм... і вартує прочитати тому, хто не читав...
А ті хто прочитав діліться враженнями, отакий коктель слів :lol:
Рибина

Повідомлення: 4

Re: Сильна книга

Повідомлення Соня » Суб листопада 07, 2009 7:13 pm

Не можу не погодитись, що книга дійсно сильна, викликає масу почуттів і думок, спонукає цінувати те, що маєш, а не гонитись за привидами минулого. Але подивившись фільм, була дуже розчарована. Не той це Ґудзик, не той настрій, що у книзі, і не ті почуття. Хоча сценаристом була сама Ірен.

А взагалі-то, творчість Ірен мене дуже зацікавила. Я давно полюбляю читати сучасну українську літературу.
Соня

Повідомлення: 3

Повідомлення marko » Пон листопада 09, 2009 8:34 am

Цікаво, про екранізацію нічого не було чути. А коли фільм вийшов і де про нього можна більше дізнатися? Для прикладу, на imdb.com навіть жодної згадки немає.

:ugeek:
marko
Адміністратор сайту

Повідомлення: 11

Повідомлення ulia » Нед грудня 06, 2009 9:04 pm

екранізувати внутрішній світ не можливо, тільки такий майстер як Ірен могла змалювати словом найглибші почуття та найсильніші емоції
ulia

Повідомлення: 2

Повідомлення Лексі » Суб січня 09, 2010 6:23 pm

Фільм порівняно з книгою дуже слабкий. Скажу більше, від "Гудзика" Ірен залишилися "ріжки та ніжки".
Хоча й з одного боку це й зрозуміло - жоден фільм не може передати всю атмосферу і специфіку книги, за мотивами якої був знятий. Та й як поєднати постійні "подорожі у часі", озвучити думки та почування героїв ? Плюс додали ще обовязковий майже в усіх фільмах хепі-енд..

Вийшов фільм у 2008 р.. Режисер: Володимир Тихий. В ролях: Анатолій Пашинін, Вікторія Ісакова, Ганна Кузіна, Віктор Марвін, Олег Масленников, Антон Мухарський, Інга Нагорная, говорили що в епізоді появлялася і сама Ірен (на жаль бачила фільм лише 1 раз, тому точніше сама нічого не можу сказати).
У кожного є своя голова на плечах
Лексі

Повідомлення: 36

Повідомлення marko » Суб січня 16, 2010 4:34 am

А коли саме вийшов цей фільм? Цікаво було б зібрати більше відгуків.

:ugeek:
marko
Адміністратор сайту

Повідомлення: 11

Повідомлення Лексі » Нед січня 17, 2010 11:24 am

десь на початку 2008 р., а приблизно в травні-місяці фільм транслювали по "1плюс 1". За сюжетом, Денис зразу після розмови з Лізою, зрозумів, що насправді кохає Ліку і почав їй телефонувати на мобільний, який вона загубила, ховаючись у шафі. Біжучи за нею він навіть їхав на селянському возі і пережив важкі хвилини, думаючи, що Ліка стрибнула з скелі Прощання, яка насправді вкінці виявилася скелею Прощення, фільм завершився поцілунком.
Лексі

Повідомлення Соня » Чет червня 24, 2010 9:53 pm

Фільм - повна фігня (вибачте за лексику, але іншого слова підібрати не можу). Наскільки класна книга - настільки поганий фільм. Хоч Пашинін грає класно. І акторка, що виконує роль Лізи, теж класно грає. Книга є книгою - неможливо все передати на екрані, але в цьому випадку - це провал. Це моя суб*єктивна думка, тому прошу вибачення за свої слова, хто з ними не згідний.
Соня

Повідомлення: 3

Повідомлення Лексі » П'ят липня 02, 2010 11:03 pm

справді, фільм після книги майже не сприймається....

тому - це моя субєктивна думка - обидва твори варто сприймати як щось зовсім окреме - це як паралельний світ, альтернативна історія...

настійне прохання для всіх прихильників - прочитавши книгу, не спішити переглядати фільм і їх порівнювати. Не забувайте - чомусь Ірен вирішила написати саме такий сценарій....
Лексі

Повернутись в Ґудзик

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість