Шмарклі

2007

Модератори: Лариса, Лексі

Шмарклі

Повідомлення Джоліон » Суб травня 22, 2010 3:26 pm

Так. Ледве згадав пароль.
Оце жіноче питання про шмарклі (сторінка 154) мене збентежило і теж спонукало до спостережень. За собою. Перед черговою нагодою шмаркнутися надворі, я став задумуватися про причину. І я дійшов до висновку: всьому причина - природна чоловіча охайність. Справді, погляньмо: а яка альтернатива простому шмарканню? Ну, витягти носовичка, зібрати весь цей жах і носити в кишені, аж поки вдоиа можна буде усю цю субстанцію випрати. І це при тому, що проблема розв'язується моментально і за секунду забувається. Тому я вирішив не втручатися в природу і надалі чинити найбільш природнім способом.
Після всього, я уявив, чи властива така поведінка жінкам. Мабуть, ні. Жіночі шмарклі варті того, щоб елегантно потрапити в носовичок, спокійно дістатися додому у носовичку і випратися під струменем теплоі води.
Вип'ю ще рому і перечитаю Переформулювання ще раз.
Джоліон

Повідомлення: 3

Re: Шмарклі

Повідомлення Лексі » Суб травня 22, 2010 9:45 pm

цікаве спостереження...

як на мене, "переформулювання" можна читати вже тоді, коли перечитав з дюжину її попередніх книжок, бо так зразу може і не сприйнятися...
У кожного є своя голова на плечах
Лексі

Повідомлення: 36

Re: Шмарклі

Повідомлення isevere08 » Вів липня 27, 2010 11:35 am

"Переформулювання" Ірен Роздобудько була моєю першою книжкою серед написаних Ірен книжок. Мені настільки сподобалась ця книга, що з задоволенням хочу перечитати всі її книги ))
isevere08

Повідомлення: 1

Повернутись в Переформулювання

Хто зараз онлайн

Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість